KORTHUIS ELEKTROTECHNIEK


Airconditioning

Wandmodellen

Inverter technologie

Fuji Electric produceert de airconditioners met de meest moderne inverter DC-TW invortary compressoren en electronische regeling, door deze inverter techniek toe te passen in de airconditioners heeft Fuji Electric nu de meest vooruit strevende technologie. Dankzij inverter techniek bespaart u 30 tot 40 procent energiekosten per jaar. Tevens is de inverter airconditioner te gebruiken als een zuinige, snelle en krachtige verwarmingsinstallatie zelfs tot en met een buiten temperatuur van -15 graden.

Airconditioners voorzien van warmtepomp
Airconditioners worden hoofdzakelijk verkocht om te koelen, maar kunnen naast koelen ook in verwarming voorzien. Het Fuji-Electric warmtepomp systeem is gemaakt voor de toekomst. Door zijn energiezuinige werking kunt u in de winter voordelig verwarmen, zelfs bij een buitentemperatuur van -15 Graden Celcius (VRF-systeem), daarnaast bespraart u op uw stookkosten, doordat de bestaande cv-installatie enkel bij extreme kou ingeschakeld wordt. De warmtepomp werkt op schone energie, omdat er geen gebruik wordt gemaakt van fossiele brandstoffen. Tevens levert de warmtepomp direct warmte, dit met een zeer hoog energierendement van ca. 300%.

Luchtzuivering
Alle Fuji-Electric airconditioners zijn voorzien van een luchtfilter. Ook kunnen verscheidene airconditioners naar keuze voorzien worden van een luchtzuiveringsfilter en reukverwijderingfilter.